امکان قطعه بندی و ساخت و ساز در پارسیلون خرم آباد وجود ندارد
به گزارش پایگاه خبری گفتار ما ۲۴، فرهاد زیویار در گفت و گو با خبرنگاران با تشریح خدمات و دستاوردهای دولت در دو سال گذشته در استان، اظهار داشت: رتبه بیکاری لرستان در سال ۱۴۰۰، ۱۴ و نیم درصد و نرخ مشارکت اقتصادی ۳۹ درصد بود که این آمار در سال گذشته به ۱۲ و ۸ دهم درصد در نرخ بیکاری و ۴۳ درصد در نرخ مشارکت اقتصادی رسید.
وی افزود: بر اساس آمارها در سه ماهه ابتدای سال نرخ بیکاری به ۱۲ ممیز ۴ دهم درصد کاهش یافت و رتبه لرستان از اول به سوم در کشور بهبود یافت.
استاندار لرستان به اشاره به وضعیت محرومیت لرستان و رتبه ۲۲ لرستان از نظر تورم در کشور افزود: تقسیط بدهیهای مالیاتی یا بخشش آنها و رفع مشکلات حقوقی واحدهای تولیدی با هدف احیای کارخانههای راکد و نیمه فعال در استان انجام شده است.
زیویار به طرحهای فروسیلیس الیگودرز، بروجرد و ازنا، سیم فولادی تایرهای خودرو در الشتر، طرح روغن نباتی بروجرد، مجتمع دامپروری دورود، شیلات سپید دشت دورود و مینی پالایش پلدختر اشاره کرد و افزود: با تلاش مجموعه دولت در سالهای آتی شاهد افتتاح این طرحهای بزرگ و اشتغال شمار زیادی از بیکاران استان لرستان خواهیم بود.
استاندار لرستان همچنین به سرمایهگذاری ۵ میلیون دلاری چینیها در فرو منگز ازنا، ۱۰ میلیون دلاری سرمایه گذار آلمانی در مجتمع کشت و صنعت لرستان و ۹۰۰ هزار یورویی بخش خصوصی درسراب کرتول بروجرد اشاره کرد و ادامه داد: لرستان با توجه به ظرفیت موجود امکان تبدیل شدن به قطب کشت گیاهان گلخانه ای را دارد و براساس بررسی های علمی انجام شده، استعداد کشت گیاهان گلخانه ای را داراست.
وی با بیان اینکه طی ۲ سال گذشته کشت گیاهان گلخانه ای از ۷۵ هکتار به ۱۰۵ هکتار رسیده است اظهارداشت: تلاش می شود در دولت سیزدهم کشت گیاهان گلخانه ای استان سه برابر افزایش یابد.
استاندار لرستان در ادامه با اشاره به ساخت فراز بند سد معشوره در استان گفت: این سد مطالبه مردم است و تلاش برای تکمیل آن ادامه دارد.
زیویار همچنین به ابر پروژه راهآهن لرستان اشاره کرد و افزود: برای این طرح حدود ۲۵ هزار میلیارد تومان اعتبار اختصاص یافته و مسیر خرمآباد به دورود با استقرار ۱۴ کارگاه هم اکنون ۵۰ درصد پیشرفت کاری دارد.
استاندار لرستان همچنین با ساخت سه بیمارستان نیایش خرمآباد، گهر دورود و رازی کوهدشت اشاره کرد و افزود: با تکمیل این بیمارستانها هزار تخت به تختهای بیمارستانی استان اضافه خواهد شد.
زیویار در بخش شرکتهای دانش بنیان نیز گفت: تا قبل از دولت سیزدهم در سال ۱۳۹۹، ۱۸ شرکت دانش بنیان در استان داشتیم، اما این تعداد امسال به ۳۵ شرکت رسیده است.
استاندار لرستان گفت:کارخانه “پارسیلون” جزو مطالبات مردم از دولت است و این ظرفیت ۲۰۰ هکتاری با زیرساخت های مناسب و ویژه در استان مورد استفاده قرار می گیرد که رفع مشکلات اداری و حقوقی این شرکت از دیگر اولویت ها بود و با سفر رییس جمهور برطرف شد.
زیویار افزود: امکان قطعه بندی و ساخت و ساز در این مکان وجود ندارد و حتما وجه کاربری خاص خود را حفظ خواهد کرد.
استاندار لرستان در پایان گفت: ۸۱ واحد اقتصادی شامل ۲۳ واحد صنعتی، ۴۵ واحد کشاورزی، ۳ واحد گردشگری و ۱۰ واحد بزرگ اقتصادی راکد و غیرفعال مانند ماشینسازی لرستان، صنایع گهر دورود، آب معدنی مینو، ساخت لوله از الیاف، مجتمع فولاد خرمآباد در سال ۱۴۰۱ احیاء و فعال شده اند و تلاش برای احیای تولید و اشتغال در استان همچنان ادامه دارد.
ارسال دیدگاه