طرز تهیه و ترکیبات دمنوش آویشن

آویشن نه‌تنها ادویه‌ای بسیاری خوش‌طعم و خوش‌عطر است، بلکه می‌تواند یک گیاه دارویی بسیار پرخاصیت نیز باشد.

آویشن نه‌تنها ادویه‌ای بسیاری خوش‌طعم و خوش‌عطر است، بلکه می‌تواند یک گیاه دارویی بسیار پرخاصیت نیز باشد.

نحوه درست کردن دمنوش آویشن مطابق با مراحل زیر است:

ابتدا آب تصفیه‌شده یا آب‌معدنی را داخل کتری مناسب بریزید و روی حرارت قرار دهید تا آب جوش بیاید. شما می‌توانید از چای‌ساز یا هر امکانات دیگری که دارید برای این کار استفاده کنید. در همین حین، به‌اندازه هر نفر، ۱ قاشق چای‌خوری آویشن خشک یا تازه داخل قوری مخصوص دمنوش بریزید.

بعد از اینکه آب جوش آمد، آن را داخل قوری، روی آویشن‌ها بریزید. اجازه دهید که دمنوش شما به مدت ۵ تا ۱۰ دقیقه دم بکشد. حداکثر بعد از ۱۵ دقیقه می‌توانید دمنوش آویشن را سرو کنید. ابتدا آن را از صافی عبور داده و سپس داخل فنجان‌های موردنظر خود بریزید. می‌توانید این نوشیدنی را با عسل یا نبات شیرین کرده و نوش جان کنید.

شما می‌توانید از ترکیبات دیگری نیز در دمنوش آویشن خود استفاده کنید. پونه، زنجبیل، بابونه، گل‌گاوزبان، چای کوهی، پنیرک و به‌لیمو از جمله بهترین گزینه‌های مناسب برای این کار هستند. این ترکیبات نه‌تنها عطر و مزه دمنوش شما را بسیار بهتر خواهند کرد، بلکه می‌توانند خواص آن را نیز چندبرابر کنند.

آویشن و زعفران:

برای تهیه آن کافیست کمی زعفران به همراه آویشن را با توجه به روشی که برای دم کردن آویشن گفته شد، دم کنید و سپس آن را بنوشید.

آویشن و بابونه:

میزان: ۱ قاشق چای خوری بابونه، ۱ قاشق چای خوری آویشن، ۳ لیوان آب
ترکیب آویشن و بابونه را در قوری بریزید و سپس به آن آبی که روی حرارت به جوش آمده را اضافه کنید و بگذارید روی حرارات کم و به آرامی برای ۱۵ دقیقه دم بکشد. دمنوش آویشن و بابونه را می‌توانید با عسل یا آب لیموی تازه میل کنید.

آویشن و دارچین:

مواد لازم: ۱ قاشق چایخوری عرق آویشن
۱ عدد چوب دارچین
زمانی که آب جوش آمد آویشن و دارچین را به آن اضافه نموده و صبر می کنیم تا دم بکشد. برای شیرین کردن آین دمنوش بهتر است که از عسل استفاده نمایید.

آویشن و لیمو:

یک قاشق غذاخوری آویشن
دو، سه تکه لیمو
یک قاشق غذاخوری آویشن و تکه‌های لیمو را به مدت ۲۰_۱۵ دقیقه بجوشانید و سپس با مقداری عسل آن را میل نمایید‌.

آویشن، پونه و نعناع:

آویشن، پونه و نعناع خشک یا تازه را با مقداری آب به مدت ۲۰ دقیقه بجوشانید یا اینکه بر روی آن‌ها ابرجچش بریزید و بیست دقیقه صبر کنید تا دم بکشند. درنهایت دمنوش موردنظر را با عسل یا نبات میل نمایید.

آویشن و زنجبیل:

یک قاشق غذاخوری آویشن را همراه با تکه ای از زنجبیل به مدت ۲۰ دقیقه بجوشانید تا به خوبی دم بکشد و عصاره زنجبیل و آویشن با هم ترکیب شود، سپس این دمنوش را با مقداری نبات و یا عسل میل کنید تا تاثیرات عالی این دمنوش را حس کنید.